Naturlig vs syntetisk svamp!

image

Syntetisk svamp:

Er ofte et biprodukt fra petroleumsindustrien. Normalt tilsettes det kjemiske stoffer i svampen for å forhindre bakterievekst og muggdannelse – svampene er normalt behandlet med triklosan, et stoff som er kjent for å gjøre skade på både nervesystem og hormonbalansen i kroppen. Det er ikke noe nytt eller overraskende at kjemikalier kan forårsake irretasjon for de som har sensetiv hud.

 

 

image

Naturlig svamp:

Svamp er en fornybar ressurs. Ved riktig innhøsting vil svampen bli friskere, få bedre vekstvilkår, bli større, og spre seg.

 

Ekspertene mener at naturlig svamp er trygt å bruke på babyer ettersom de inneholder enzymer som forhindrer bakterievekst og mugg I tillegg er svampen myk og skånsom mot tander babyhud. Dette er noe som også kan komme de med allergi tilgode.

 

Naturlig svamp har lang holdbarhet. I tillegg har den har en veldig god absorberingsevne og holder godt på vann. Ved bruk av naturlig svamp får du et nydelig og rikt skum.

 

Vedlikehold av naturlig svamp: Skyll og la tørke mellom bruk – naturlig svamp tørker raskere enn syntetisk svamp. Du kan gjerne blande litt epleeddik i lunkent vann og la svampen ligge i bløtt i 15 minutter. Skyll godt og legg til tørk.

 

Naturlig svamp er en viktig inntektskilde for flere land og de høstes i hovedsak i Middelhavet og Karibien.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s